BRYLLUPSVIDEOER & ANMELDELSER

NINA & NICOLAI

Vi havde Authentic Love Stories til vores bryllup og vi kan ikke anbefale det nok!
Sebastian er perfektionist, vanvittig dygtig og er usynlig på dagen – han er der, men man lægger ikke mærke til ham.

Han har fanget SÅ mange fantastiske små elementer, som vi ikke har nået at suge til os.
Vi er ham evigt taknemmelig og vi håber at ALLE brudepar, vil give sig selv denne gave. Det kan så meget mere end billeder!

Han får 25 på en 10-tals skala!

Nina & Nicolai

Brudepar

MICHELLE & KASPER

Fuldstændig blæst bagover Sebastians arbejde! Vi havde ham ude og filme til vores bryllup, og fallerede helt fra start var han yderst professionel og nem at snakke med.

På dagen, lagde vi næsten ikke mærke til at han gik og filmede, og det var noget som betød meget for vores gæster. Så det dik han efterfølgende meget ros for.

Da vi så fik videoen, var det fuldstændig som at være på dagen igen, simpelthen så gode og perfekte sange der var blevet valgt og nogle meget sigende tekster. Vi er ovenud lykkelige for vores valg, og at vi altid kan gense både dagen og alle talerne igen og igen.

Kæmpe tusind tak Sebastian, for at være prikken over i’et på vores dag. Michelle & Kasper

Brudepar

CAMILLA & JESPER

Vi brugte Sebastian til at forevige vores bryllupsdag med en bryllupsvideo, og det er noget jeg ville anbefale alle andre brudepar at gøre, et er at man får taget nogle portrætbilleder men at få lov og genopleve hele dagen som Sebastian har formidlet det er helt klart det bedste vi har fået.

Sebastian gjorde meget ud af at være en flue på væggen under dagen, og da han fulgte min hustru og jeg under forberedelserne gjorde Sebastian meget ud af fange de rigtige øjeblikke til vores smukke bryllupsvideo.

Vi kan kun anbefale at få en videograf, og her vil Sebastian være et kanon valg man ikke vil fortryde. Camilla & Jesper

Brudepar

CAMILLA & PETER

Vi kan varmt anbefale Sebastian

Det har været en nem proces at planlægge videoen med ham, og behageligt at have ham til at optage hele dagen.

Han bevægede sig uset mellem gæsterne, men har formået at finde de små øjeblikke, der gør videoen helt speciel for os ?

De varmeste anbefalinger herfra

Camilla & Peter

Brudepar

Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger og rosende ord til Sebastian Bøje, som formåede at lave den mest fantastiske bryllupsvideo af vores store dag.

I planlægningen var vi længe i tvivl om nødvendigheden af en bryllupsvideo, men vi har ikke fortrudt et sekund efter vi modtog Sebastians arbejde. Han har fanget de fede små øjeblikke som vi ikke selv nåede at være en del af og samtidig kommet rundt omkring hele dagens begivenheder – vi var meget rørte da vi så den første gang!

Yderligere er det et kæmpe plus at han samtidig er behagelig at have “rendende” på dagen, da han ubemærket gik godt i spænd med gæsterne. Stor tak fra os! 

Cecilie & Nikolaj

Brudepar

En fantastisk måde at forevige vores store dag på. Med en bryllupsvideo fra Sebastian kan vi genleve vore bryllup igen og igen.

En top professionel videograf der ved hvad han laver, han fortjener vores varmeste anbefalinger!

Malene & Alexander

Brudepar